Thursday 20 November 2008

Προκοπίου....άλλως Champions League!!


Βρωμάτε από πάνω μέχρι κάτω. Από αυτόν που παίρνετε οδηγίες, μέχρι και το τελευταίο πιονάκι. Το δώσατε το τρίποντο στην ΑΕΚ, άντε πες γιατί οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν συμπεριφέρθηκαν κόσμια. Τον πρόεδρο ρε μαλάκες γιατί τον παίρνετε δικαστική. Είπε κάτι που δεν ευσταθεί? Πρόσβαλε την πάρτη σας ρε σάπια, μουχλιασμένα υποκείμενα? Αφού ο ίδιος ο αρχηγός του τσίρκου ανέλαβε να πάρει την υπόθεση στην Ουέφα (ευκαιρία να κάνει και το ταξιδάκι του, να πιεί και τον καφέ του με τον φίλο του τον Λευκαρίτη), αφού ο ίδιος δήλωσε και δημόσια πως οι κατηγορίες της ΑΕΛ και τα στοιχεία που κατάφεραν οι άνθρωποί της να μαζέψουν ήταν όντως σοβαρά και αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής, τότε γιατί?

Γιατί δεν τιμωρήθηκε κύριοι και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας για τις φωτιές που άναψαν τα παιδαρέλια του? Γιατί ο Γερασιμάκος, ο Τότης ρε, ο πεζινάρης ρε, δεν τιμωρήθηκε, ή ακόμη καλύτερα, γιατί τιμωρήσατε τον κακόμοιρο τον Κωνσταντινίδη? Αυτές οι αποφάσεις να το ξέρετε, προωθούν την βία και τον χουλιγκανισμό στο μαύρο και δύσμοιρο νησάκι μας. Ο Προκοπάκης, άκουσα έκανε και τον αγώνα της Εθνικής, ενώ επιβραβεύτηκε για τις τελευταίες καλές του αποδόσεις να κάνει και αγώνα Champions League, άκουσον άκουσον.

Και να σας πω και κάτι? Εγώ αυτό που φοβάμαι, είναι πως όλοι αυτοί οι διατητές, δεν είναι άχρηστοι, ανίδεοι και ξέρω γω διάφορα άλλα που τους φωνάζουμε κάθε εβδομάδα. Αυτό που πιστεύω, είναι πως είναι τόσο καλοί, ώστε να μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα λάθη να φαίνονται ανθρώπινα. Αυτό πιστεύω, και αρχίζω να φοβάμαι να σας πω την αλήθεια. Ανοίξαμε τόσα πολλά μέτωπα, και ελπίζω η διοίκηση να μην κοντοσταθεί ή να κάνει πίσω, ή να ξεμείνει από δυνάμεις, γιατί την έχουμε βαμμένη.

No comments: