Sunday 23 November 2008

Μια εμφάνιση....μα τι εμφάνιση!!

Με ανοιχτό το στόμα μας άφησε ο Ανδρέας και οι 11 εκλεκτοί με το ΑΕΛόσημο στο στήθος. Η παρουσία στο πρώτο 45' ήταν βγαλμένη μέσα από τα πιο τρελά μας όνειρα. Μέχρι να έρθει φυσικά το καταραμένο λεπτό που δεχθήκαμε το γκόλ, και με μιας προσγειωθήκαμε όλοι ανώμαλα.
Έτσι είναι ρε παιδιά, το κτίσιμο μιας πρωταγωνιστικής ομάδας, απαιτεί πολλή υπομονή, θυσίες, και άλλα συναφή, αλλά αν αυτό που είδαμε το πρώτο ημιχρόνιο στην μπασταρδούπολη ήταν δείγμα για το τι μέλλει γενέσθαι σ' αυτήν την ομάδα τότε...χαλάλι και η υπομονή και όλα. Αν πράγματι είναι αυτή η ΑΕΛ που θα βλέπουν τα δύσπιστα μάτια του ΑΕΛίστα τα επόμενα χρόνια, τότε αξίζουν την πίστωση του χρόνου που μας ζήτησαν.

Μικρά-μικρά από το ΓΣΠ (αυτό βάζουν όλες οι σελίδες, το βάζουμε κι εμείς με τον δικό μας τρόπο):

- Συγκινητική η παρουσία των χιλίων περίπου φίλων της ομάδας που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα. Αρκετές φορές, ήταν λες και οι 10000 φίλοι του μαρουλλιού ήταν απόντες από το γήπεδο. Κέρδισαν την μάχη της κερκίδας αρκετές φορές με κόσμιο τρόπο.

- Συγκινητικός και ο τρόπος που πανυγήρισε ο Κωστάκης (του Σωτήρη του Κατσουρίδη του Χριστόφκια), ένας εκ των κορυφαίων αθλητών του αιώνα στο νησί μας. Νοιώθωντας πως το ταλέντο του αδικείτο στον πάγκο, άδραξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα κωλομέρκα και με την επίτευξη του τέρματος του, έβγαλε την φανέλα δείχνοντας σε όλους πόσο hard άνθρωπος είναι.

- Roque αν σε είχα μπροστά μου την ώρα που έχαννες την ευκαιρεία, θα σε έπιανα που τζίνα τα φκια τζαι θα σου τα έκαμνα ζαλατίνα. Αλλά εν πειράζει παιχταρά μου, επέρασεν μου τωρά, και θέλω να μου αφιερώσεις το επόμενο σου γκόλ.

- Θύμωσε ο αρχηγός. Την ώρα που ο Σίμος κλήθηκε από τον Ανδρέα για την αλλαγή, φάνηκε να δυσανασχετεί. Σίμο μου, είσαι αρχηγός, και έπαιξες και πολύ ωραία, συμφωνώ. Όμως οι επιλογές του coach πρέπει να γίνονται σεβαστές, και εσύ πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα, που ξέρω πόσο πονείς αυτή την ομάδα.

- Αυτή τη φορά, ο κύριος Κατσουρίδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στο γήπεδο, μιας και ο κ.κ. Χριστόφιας είπε να ασχοληθεί και λλίο με την Έλση του, που τελευταίως του έκανε παράπονα ότι μια με το κυπριακό και μια με την ομόνοια, έχει αμελήσει την οικογένεια του.

- Πληροφορίες αναφέρουν πως με την λήξη του αγώνα, αρκετοί φίλοι του μαρουλλιού κινδύνεψαν να τσαλαπατηθούν από έναν τροχό που άρκεψεν να γυρίζει απότομα με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Πολλοί μάλιστα, φοβήθηκαν τόσο που δήλωσαν πως δεν πρόκειτε να μεταβούν στη Λεμεσό για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

No comments: