Tuesday 25 November 2008

Που είναι τα ούρα? (οέο)

Για δες καιρό που διάλεξαν οι Πάφιτοι να μπηχτούν ενέσεις.... Διάβαζα πριν λίγο πως και δεύτερος παίχτης του Απόπ Κινύρα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε, ενώ πληροφορίες φέρουν κι άλλους παίχτες της Παφιακής ομάδος να ακολουθούν. Γιατί Παφιτούθκια μου μπίεστε τούτα τα γέριμα τα πράματα πάνω σας? Μεν φοάστε και εν κεκλεισμένων των θυρών το μάτς ρε θηρία μου. Ο λέοντας εν θα είναι παρών, τουλάχιστον οπτικά. Γιατί ακουστικά και ψυχολογικά, όχι μόνο θα είναι εκεί, αλλά θα ντοπάρει και την ομάδα του σε υψηλού επιπέδου ντεσιμπέλ.

Τώρα για να σοβαρομιλήσουμε και λίγο, το πρόβλημα με το ντόπινγκ είναι τεράστιο σε ένα τόσο δα νησάκι. Το θέμα είναι όμως να γίνονται οι έλεγχοι σε όλους αδιάκριτα. Γιατί ναι, είναι εύκολο να αιφνιδιάσεις τον Απόπ την Απέπ και την κάθε Απέπ και να τους πιάσεις στα πράσα, αλλά δεν είδαμε κανένα παίχτη του Αποέλ και της Ομόνοιας να πιάνεται. Που πήγαν τα ούρα, ποδοσφαιριστών πρωτευουσιάνικης ομάδας μετά από έλεγχο που τους έγινε? Γιατί δεν έγινε τότε μέγας σάλος όπως αδικαιολόγητα συμβαίνει σήμερα με τον Κινύρα? Μην είστε αφελείς. Δεν υπάρχει ομάδα που διεκδικεί κάτι καλό και κάνει πρωταγωνιστικές πορείες, της οποίας οι ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα σε ένα πρωτάθλημα με 50 αγώνες τουλάχιστον, να μην παίρνουν έστω κάτι.

Και τι θέλετε δηλαδή? Πως περιμένετε από έναν Απόπ, από ένα Εθνικό, να ανταγωνιστεί στα ίσα μιαν Ανόρθωση, ομάδες εκατομμυρίων με διασυνδέσεις παντού και με κόσμο? Γι' αυτό σας λέω, άστε τις μικρομεσαίες ομάδες στην ησυχία τους, και ασχοληθείτε με τις υπόλοιπες. Γιατί "το ντόπινγκ, εν που την κκελλέ που βρωμά".

No comments: