Saturday 6 December 2008

Get ready bitches....


Κιτρινομανία αναμένεται να πλήξει την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι φοιτητές -μεταξύ αυτών και ο Lion3 με τα υπόλοιπα στελέχη του blog μας- που έρχονται καυλωμένοι/πορωμένοι από όλες τις γωνιές του πλανήτη για τις γιορτές, ζούν και αναπνέουν για τα 3-4 παιχνίδια της ΑΕΛάρας που θα προλάβουν να παρακολουθήσουν, μεταξύ αυτών δύο ντέρμπυ με τον Μουσικό Όμιλο και τα πορτοκαλιά φλωράκια. Η κίτρινη κερκίδα αναμένεται να ζήσει παλιές καλές ένδοξες εποχές.

Γι' αυτό να το ξέρετε εσείς που μένετε μόνιμα στην Κύπρο, πόσο τυχεροί είστε. Γι' αυτό σταματάτε να μουρμουράτε σαν τις φτηνές γυναικούλες στα χωριά και στηρίξτε πραγματικά. Μέσα από τα ερχόμενα 3-4 παιχνίδια θα δείξουμε τις δυνατότητες μας, ως προς το που μπορούμε πραγματικά να φτάσουμε φέτος. Όσοι δεν το καταλάβατε, έχουμε όλα τα εχέγγυα για να καταλάβουμε τουλάχιστον την 4η θέση και σ' αυτό δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο κανένας Απόλλων και κανένας Αποέλ.

Ξεκινάμε λοιπόν από αύριο. Όλοι στο Παραλίμνι, για ψαράκι από το μεσημέρι (έτσι όπως παλιά) και μετά όλοι στο Τάσος Μάρκου για να φέρουμε το τρίποντο στη Λεμεσό. Και μετά να ετοιμάζεστε για τις εκπλήξεις που θα προσφέρει και πάλι απλόχερα ο Συφαέλ στα ντέρμπυ....

No comments: