Wednesday 3 December 2008

Χωνέψετέ το....

...τζαι βρίξετε!! Η νέα ΑΕΛ δεν πρόκειται να αλλάσσει πλέον προπονητές όπως τες κλάτσες. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, άλλως Ανδρίκκος, άλλως μυστακοφόρος, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της φετινής ΑΕΛ τουλάχιιστον μέχρι το πέρας του φετινού μαραθώνιου που να φακκάτε κάτω τζαι να σηκώννεστε ίσια πάνω.

ΕΑΝ, δεν σας ικανοποιεί το γεγονός αυτό, ΕΑΝ ούλλα μυρίζουν σας τζαι ούλλα βρωμούν σας, ΕΑΝ δεν τον πάτε, ΕΑΝ δεν σας αρέσκουν οι επιλογές του, ΕΑΝ δεν είσαστε συνηθισμένοι στην ΜΗ αλλαγή προπονητή κατά την περίοδο των γιορτών, ε τότε πάρτε το κεφαλάκι σας και με αργές αλλά σταθερές κινήσεις αρκέψετε να φακκάτε πάνω στον πρώτο τοίχο που θα βρεθεί στον δρόμο σας.

Τι εν τούτο το πράμα μαζί σας ρε? Να βλέπετε φαντάσματα παντού, όι εν παίζουμεν καλά, όι παίζουμεν καλά αλλά εν βάλλουμε γκόλς, όι εδέραμεν αλλά εν επαίξαμεν καλά, όι ο ένας εν κάμνει, όι που εν ο Τσόρο, όι που εν ο Σιέμποκ και ο Λάουτα. Δώστε παμόν επιτέλους.

Είναι μια μεταβατική χρονιά για το τι θα επακολουθήσει βάση του πλάνου της διοίκησης (σηκώννεται η τρίχα μου όποτε μιλώ για την διοίκηση), μια ήσυχη χρονιά, χωρίς κινδύνους, τα οικονομικά μπαίνουν επιτέλους σε μια τάξη, έγιναν περιοδικά, μπουτίκ, τόμπολες, σχέδια για προπονητικά κέντρα, και επιπλέον διεκδικούμε με αξιώσεις την είσοδο μας στην 4άδα. Εν εκατάλαβα δηλαδή, είχατε τα τζαι πέρσι τζαι πρόπερσι τζαι πριν 10 χρόνια τούτα. ΑΕΛίστα, πάρτο ψύχραιμα, ναι, είναι Χριστούγεννα και όλα κυλούν -βάση σχεδίου- ΡΟΛΟΪ. Τα λέμε..

No comments: