Friday 19 December 2008

Γαμήστε τον πούστη....


Ποιός απόλλων τζαι θεοί τζαι πελλάρες ρε. Δαμέ εν Λεμεσός. Λεμεσός τζαι Λεμεσιανός, βέρος Λεμεσιανός, σημαίνει ΑΕΛ. Γι' αυτό φκερώστε την πόλη ΜΑΣ τζαι πιέννετε πάνω στα χωρκούθκια σας τζαι να κάμνετε τζιπάνω παναύρκα. Ρουφιάνοι. Ούλλοι εμάθαν σας ρε. Είσαστεν η χειρότερη φάρα οπαδών στην Κύπρο με πολλή διαφορά. Τα μουσκουρούθκια όμως, αλλού, όι δαμέ. Δαμέ, είπαμεν, ο Λέοντας κάμνει κουμάντο. Κανένας άλλος. Δώσε Θεέ μου, να τους δέρουμεν τζαι η Λεμεσός εννά ξενυχτήσει πάλε.

Πάμε στα δικά μας τώρα, αρκετά ασχοληθήκαμε με τους πούστηδες των περιχώρων της πόλης μας. Όποιος θέλει ας παίξει. Δεν μας απασχολεί αυτό. Άλλοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτό. Εμάς η δουλειά μας, είναι να τραγουδάμε όχι απλά δυνατά, αλλά ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. Υπόσχεση από τον σύνδεσμο, είναι πως όποιος δεν βγάλει και την ψυχή του μέσα στη Θύρα την Κυριακή, πριν τον διώξουν απ'εκεί και να τον διαολοστείλουν πάνω, θα τρώει και ξύλο. Ήδη αρχίσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι. Όποιος δεν τραγουδούσε, και σαλιάριζε με την γκόμενά του, υπέφερε από μαζικό....ΝΤΟΥ.

Η μάχη της κερκίδας δεν είναι το ίδιο πράγμα με την μάχη εντός αγωνιστικού χώρου. Η μάχη της κερκίδας είναι...ΠΟΛΕΜΟΣ. Ποτέ δεν χάσαμε από δαύτους και δεν πρόκειται να γίνει ούτε τώρα. Κάνουν καλές κερκίδες φέτος, αλλά πάντα μαζί μας νιώθουν κόμπλεξ και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας όπως και στο περσινό του δεύτερου γύρου ιδιαίτερα. Όλοι γήπεδο..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

No comments: