Monday 22 December 2008

Χριστουγεννιάτικα....ΒΑΦΤΙΣΙΑ


Το σκορ το ξέρετε, το τι έγινε στο παιχνίδι και πάλι το ξέρετε, μπορείτε εξάλλου να το διαβάσετε σε μιαν φάουσα σελίδες όχι μόνο από σελίδες της ΑΕΛ αλλά και άλλες διάφορες.
Πάμε λοιπόν στα δικά μας, τα καθιερωμένα μικρά-μικρά από το Τσίρειο.
Κάτι σαν "άλλη κάμερα" ένα πράμα.

- Εκρηκτικός για άλλη μια φορά ο παλμός της θύρας 3. Τα παιδιά άρχισαν από πολύ νωρίς το τραγούδι στην κερκίδα με αποτέλεσμα να πάρουν τον άσσο στην κερκίδα πολύ πιο πριν να αρχίσει το παιχνίδι.

- Καλή σαν σκέψη η δημιουργία του σχεδίου (choreo) πάνω στην κερκίδα αλλά δεν πολυπέτυχε. Για να πετύχενε αυτό θα έπρεπε να υπήρχε περισότερος κόσμος. Μπράβο όμως στα παιδιά του συνδέσμου, που δουλεύουν μέρα-νύχτα για αυτή την ομάδα.

- Ασφαλώς και άναψαν καπνογόνα οι συμπολίτες. Τώρα με τον νέο νόμο περί απαγόρευσης ανάμματος πυρσών κτλ. τα βρίσκουν πιο εύκολα στην αγορά μιας και ο Συφαέλ δεν αγοράζει πλέον. Απλά να θέσουμε το ερώτημα γιατί δεν τιμωρούνται βάσει νόμου, μιας και τωρά αθυμηθήκαν και δείχνουν μας τον νου τους για άλλη μια φορά.

- Για να μην ξεχνιόμαστε 59(!!!) εισητήρια περισσότερα διέθεσε η ΑΕΛ στο ντέρμπυ. Έτσι για κάποιους που ισχυρίζονται πράγματα φανταστικά. Και κάτι άλλο, πως είναι δυνατόν ο συμπολίτης να είχε 5500 κόσμο χθές όπως έγραψαν ορισμένοι? Πόσο κόσμο χωράει επιτέλους η δυτική?
- Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ελπίζω χθές να άκκασαν την γλωσσούα τους μερικοί-μερικοί, γιατί τούτη η ψυχή και το πάθος που επέδειξαν οι Λέοντες και ειδικά μετά την αποβολή (σωστή), είναι καθαρά προϊόν δικό του.

- Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, οι πρώτες βοήθειες γέμισαν χθές λίγο μετά την λήξη του αγώνα. Όχι δεν ήταν απολλωνίστες (εξ' άλλου αυτοί συνήθισαν), αλλά ΑΕΛίστες που δεν μπορούσαν να συνηδητοποιήσουν πως η ομάδα τους έχει ακόμη διοίκηση, προπονητή και είναι στους στόχους της εν περίοδο Χριστουγέννων.
"ήρθαμε απ' άλλη εποχή και σας χαλάμε τη γιορτή...."

No comments: