Thursday 18 September 2008

Προσταγή Νίκης!!


Το μύνημα αυτό προσπαθεί να περάσει τις τελευταίες μέρες ο κιτρινόκοσμος σε όλη τη Λεμεσό, και φαίνεται πως έφτασε ήδη στα αυτιά αυτών που πρέπει. Το μόνο που ζητάνε από εμάς είναι να το κατακλύσουμε το γαμημένο και σε κόσμια πάντα πλαίσια να καταφέρουμε το επιθυμητό.

Βρίσκουμε το αποέλ στα χειρότερά του, με την διοίκηση να μην κάθεται άνετα πλέον στην καρέκλα της, με ένα προπονητή ουσιαστικά στον αναπνευστήρα, και μια ομάδα που όπως όλη η Κύπρος (αλλά και η Ευρώπη, τρομάρα τους) είδε, παραπαίει 'βδομάδα μ' εβδομάδα. Όλα αυτά ΄καθιστούν το έργο ακόμα και αυτής της φετινής ΑΕΛ πολύ πολύ δύσκολο.

Όχι ακατόρθωτο όμως. Οι παίχτες φαίνεται πως άλλαξαν νοοτροπία. Αυτό καλούμαστε να πράξουμε και εμείς πάνω στην κερκίδα. Φτάνει πια να είμαστε loosers. Πάμε Λευκωσία για τη νίκη και τίποτε άλλο. 90' λεπτά τραγούδι και μόνο τραγούδι εκεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και θα δείτε πως έχονται οι επιτυχίες.

Υ.Γ. Με το παραμικρό ο αγώνας θα διακοπεί!!

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε τον φανατικό αναγνώστη του blog Πόλυ Χαραλάμπους που κλέβει κομμάτια από άρθρα μας καθώς ακόμη και τους ίδιους τους τίτλους.

No comments: