Monday 1 September 2008

Ε.Ο.Κ. (Ευρωπαϊκή Οικολογική Κερκίδα)




Θεέ μου τι κόσμος, τι πάθος, τι ατμόσφαιρα. Πάει καιρός να ζήσουμε τέτοια ένταση. Και πάλι... πρώτη φορά είδαν τα κατακόκκινα από την αϋπνία μάτια μας αυτό που έγινε το βραδάκι του Σαββάτου. Τι ευρωπαϊκών προδιαγραφών κερκίδα ήταν αυτή ρε παιδιά... Και δεν ήταν μόνο χάρμα ειδέσθε, ήταν και εγκεκριμένη από το υπουργείο υγείας και τους οικολόγους περιβαλλοντιστές.

Κερκίδα με βούλλα που λέμε. Ούτε ένας πυρσός, ούτε ένα βεγγαλικό, και άστε τους απέναντι να χαϊρεντίζοντε ανάβοντας διάσπαρτα 5-10 φλορέντζες χαλασμένες. Τουλάχιστον εμείς αγαπητά μου λαγουδάκια, όταν ανάβαμε, καίγαμε το Τσίρειο και τα όνειρά σας για καλή κερκίδα μαζί.

Η κερκίδα του Σαββάτου, το πάρτυ αυτό που γινόταν γενικά στην θρυλική Ανατολική, θα φέρει πολλή κόσμο πίσω στα γήπεδα. Θα φέρει οικογένειες, θα φέρει μεγάλες παρέες που τόσο μας έλειψε η παρουσία τους. Και όταν καταφέρουμε να κάνουμε πάρτυ το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά (ναι, και με αυτόν ακόμα τον Ατρόμητο) τότε έχουμε κερδίσει το πρώτο στοίχημα για φέτος. Την μεγάλη επιστροφή της κιτρινομάζας.

Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές ήταν πιστές στο ραντεβού τους. Μας χτύπησαν και φετος την πόρτα. Και μεις ανοίξαμε. Και θα είμαστε ανοιχτοί, μέχρι τέλος Μαϊου για να γιορτάζουμε ενωμένοι εκεί στην δική μας Ανατολική κάθε επιτυχία.

No comments: