Thursday 22 May 2008

Ακατάλληλο για κομπάρσους....

...επιβάλλεται να γίνει το κλίμα στην νέα ομάδα που φτιάχνεται. Δεν χωράνε πλέον μετριότητες και λοιποί "μαϊντανοί" που στοιβάστηκαν με τα χρόνια στα σκουριασμένα ράφια του σωματείου. Αν δεν συνειδητοποιήσουμε εμείς οι ίδιοι κατά κύριο λόγο πως η Αέλ είναι κατάστημα πρώτης γραμμής και δη γωνιακό, τότε να μην έχουμε παράπονο από τους υπόλοιπους όταν μας θεωρούν σαν ένα μπακάλικο της σειράς.

Η νέα διοίκηση φαίνεται να δουλεύει μεθοδικά και επαγγελματικά, και μέχρι στιγμής να απολαμβάνει καθολική στήριξη, από τον πρώτο μέχρι και τον πιο απαισιόδοξο Αελίστα. Καλά κάνουν όμως να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς γιατί το ξέσπασμα του Αελίστα σε τυχόν αποτυχία τους πιστέψτε μας θα είναι πολύ έντονο. Λάθη θα γίνουν και όλοι μας το ξέρουμε, αρκεί μόνο να μην επαναληφθούν τα ίδια καταστροφικά λάθη του παρελθόντος. Να μας αναγκάσουν δηλαδή να ξεχάσουμε το πλέον αγαπημένο μας ρητό, "κάθε πέρσι και καλύτερα".

Από οικονομικής πλευράς, τα πράγματα φαίνεται ότι παίρνουν τον δρόμο τους, αν και τα διάφορα εμπόδια (εμπάργκο, οφειλές κτλ.) δεν ξεπερνιούνται τόσο έυκολα.

Από μετεγγραφικής πλευράς ακόμα περιμένουμε. Κακά τα ψέματα, ναι μεν είναι καλοί οι μέχρι στιγμής αποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αλλά αναμένουμε το κάτι τις παραπάνω. Σχεδόν σε όλες τις γραμμές είμαστε ακόμη ελλιπείς αλλά ελπίζουμε πως το "μάτι" του ιδιαίτερα συμπαθεστάτου προπονητή μας τις έχει ήδη εντοπίσει.

Τέλος ελπίζουμε πως θα ισορροπηθούν και λίγο οι δημόσιες σχέσεις μας με τους έξω (βλέπε αθλητικές σελίδες και διάφορα Μέσα Ενημέρωσης) που μας αντιμετωπίζουν σαν μια ομαδούλα της σειράς. Καλό θα ήταν να γίνει ένα δείπνο ή έστω μια μικρή τελετή με καλεσμένους δημοσιογράφους όλων των μεγάλων καναλιών, όπου να γίνει μια ανάλυση για το πως δουλεύει αυτή η ομάδα, τι απαιτήσεις έχει από αυτούς και γενικότερα να γίνει μια επαναπροσέγγιση προς τα ΜΜΕ.

Αυτά προς το παρόν, τα λέμε πολύ σύντομα.

No comments: