Sunday 15 February 2009

Μας έκαναν τη χάρη...εκμεταλλευτείτε το!!


Τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας έκανε αυτό που έπρεπε. Νίκησε το Αποέλ στο μπάσκετ και έχασε από την ίδια ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Πλέον ο δρόμος προς την επιτυχία έχει ήδη ανοικτεί για τα καλά. Μια σοβαρή Εκα Αέλ μπορεί να νικήσει τα πάντα και τους πάντες στην Κύπρο, όπως ακριβώς κάνει και στην Ευρώπη. Μπορούμε να ξανακάνουμε το διπλό στον Στρόβολο, έστω και με κακή διαιτησία, όπως το ξανακάναμε και στο παρελθόν με προπονητή και πάλι τον Ντράγκαν. Πλέον, το πρωτάθλημα δεν θέλουμε να το χάσουμε όχι γιατί συνηθίσαμε να το παίρνουμε, απλά γιατί έχουμε το καλύτερο και γεμάτο ποιότητα σύνολο εντός συνόρων, και αυτό αποδυκνείεται περίτρανα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, όπου η Αέλ τυγχάνει μεγαλύτερου σεβασμού παρά στο νησί.

Στο ποδόσφαιρο, τα αγωνιστικά προβλήματα κάνον το έργο του Ρουμάνου τεχνικού μας πολύ πολύ δύσκολο. Εδώ είναι που θα δείξουμε όμως, αν μπορούμε πραγματικά και αξίζουμε για να παλέψουμε για την είσοδο μας στο πρώτο γκρούπ με την κανονική λήξη της περιόδου. Η προϊστορία μας στην Πάφο δεν είναι και η καλύτερη, όμως αποδείξαμε φέτος πως τους έχουμε δύσκολα ή εύκολα. Η Πάφος αναμένεται να κιτρινήσει και πάλι, και αν τυχόν στο δρόμο της επιστροφής έχουμε στις αποσκευές μας και το τρίποντο, ε τότε ετοιμαστείτε γιατλι από' βδομαδας θα γίνονται πάρτυ κάθε μέρα. Είναι και τα καρναβάλια τώρα, θα έρθει και ο πιο μεγάλος βασιλιάς καρνάβαλλος στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ή Λεμεσός αναμένεται να ζήσει παλιές καλές στιγμές.

No comments: